FrP sitt forhold til voldtekt og overgrep


Det er intet mindre enn kvalmende å lese om hvilken behandling bystyrerepresentant i Bergen, Siv Gørbitz, får av sine egne i FrP. Partiet som har det mer travelt enn noe annet parti med å gjøre innvandrere til syndebukker for alle voldtekter i Norge, avslører at de innad i sin egen partiorganisasjon har totalt horrible og uakseptable holdninger.

Så hvordan står det til med FrP sitt forhold til vold og sedelighetssaker?

  • Kvinner som flørter har skylden for voldtekt (Jan Arild Ellingsen i 2007).
  • Ellingsen har også uttalt seg bastant om overfallsvoldtekter begått av fremmedkulturelle:
    - Dette vitner om en total mangel på respekt for norske lover og regler. De tar med seg ukulturen hit, og det første de gjør når de kommer, er å tråkke på norske borgere. En sånn tilbakebetaling har jeg null respekt for, raser han.
  • Fremskrittpartiets Jan Blomseth vil endog ha dødsstraff for voldtekt.
  • Samtidig har media presentert flere voldtektsskandaler i media hvor FrP-politkere har begått ugjerningene. Av hensyn til deres familier, legger jeg ikke ut linker i denne bloggen til disse sakene.

Så hva kan vi vente oss nå? FrP-erne i Bergen som var med på den groteske spøken mot Gørbitz, prøver å bagatellisere det så godt de kan. Liv Røssland påstår til og med at Siv snakker usant. Da er det ikke rart man undrer.

Er det bare når FrP kan peke på folk utenfor sitt eget parti eller med en annen hudfarge at de skal være så konsekvente?

Hvis FrP virkelig vil gjøre noe med mørketallene i forhold til vold- og sedelighetssaker, så bør de kikke grundig etter i sine egne holdninger.


Billedtekst: Da de la den fulle og nakne mannen i sengen til Gørbitz mens hun sov, utviste de ikke bare en ekkel form for mobbing og dårlig humor, de viste samtidig null respekt for hennes mann og tre barn.

De har det nemlig travelt med å sette frem påstander om voldtekt som ikke medfører riktighet, som for eksempel dette med overfallsvoldtekter og innvandrere.Tall og fakta fra Norges storbyer viser en helt annen virkelighet enn den FrP skisserer. I tillegg har politiadvokat Ingunn Hodne gjort det klart at en rekke voldtekter begått av etniske nordmenn, aldri kommer med i statistikkene. Dette fordi sakene har status som uoppklarte. FrP er således ikke bare med på å spre usannheter, de tar også fokus bort fra det som er sakens kjerne.

FrP er kanskje ikke så opptatt av å rydde opp i ukulturen når det kommer til stykket? Et gammeldags og dårlig kvinnesyn er det åpenbart flere enn visse innvandrere som har.

Vist 734 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder