Våge å mene noe om innvandrere


Det er mange som snakker varmt om politiske parti som våger å mene noe om innvandrere. Man kan sagtens undre seg over dette. Er det innvandrere de våger å mene noe om, eller får de en klapp på skulderen fordi de uten blygsel sprer fremmedfrykt og dårlige holdninger?

Det er ikke lenger bare FrP som peker finger mot dem som har en fremmed kulturbakgrunn, nå gjør også sentrale politikere i både Høyre og Ap det også. Jeg får en vemmelig følelse av dette. Hvor mye av vårt sunne folkevett og forstand skal vi miste før vi innser at vi er på feil spor?

Kriminalitet
Jeg våger også å mene noe om utlendinger. Jeg synes de skal behandles på lik linje som alle andre mennesker, og blir i motsetning til Siv Jensen mest sjokkert når de ikke blir det. Er det dermed sagt at jeg er naiv? Nei.

Jeg står faktisk for en konsekvent politikk når det kommer til grov kriminalitet. Jeg vil for eksempel ikke ha hverken menneskehandel eller prostitusjon, og taler for at utenlandske bakmenn ikke bare må bli tatt, men få lange harde straffer. Men menneskehandel og prostitusjon er ikke de samfunnsproblemene som bekymrer høyrefløyen mest.

De foretrekker å spre løgnaktige sannheter om at innvandrerne bare kommer hit – alle som en – for å utnytte vårt naive system. De foretrekker sannheter som at innvandrerne er farlige, og planlegger å kuppe Norge bare de blir mange nok.


Billedtekst: Det er revolusjon i Egypt. Norge burde rette opp noen av de feilene vi har begått ved å være lakei for USA i Afghanistan, og sende soldater for å hjelpe egypterne i sin kamp for demokrati. Samtidig sørger vi før at færre trenger å flykte – eksempelvis til Norge.

Jeg har fått nok av denne stupide formen for politikk. Politikere skal være folkets representanter, og det innbefatter et ekstra stort ansvar. Man skal ikke gå inn for å score billige poeng hos en velgergruppe som ikke alltid har satt seg skikkelig inn i tingene, men heller gå foran som gode eksempler.

Er man et godt eksempel. så viser man til at Norge allerede har et lovverk som er vel egnet for å stanse kriminalitet. Hvis vi som nasjon ikke er dyktige nok til å bekjempe kriminalitet, så er det en diskusjon som handler om noe helt annet enn hudfarge. Å påstå noe annet er rett og slett bare vås.

Vist 239 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Leste denne i dag:

Jessica nektes fast opphold i Norge

Myndighetene krever at hun må ha bodd i landet i tre år. Men Jessica er bare to og et halvt år gammel.

kilde: tv2.no

Mannen babler om likhet for loven.
Men selv bryter han den.

Det värsta med främlingsfientliga partier är inte deras existens. Det värsta är däremot när en del andra partier som påstår sig vara motståndare till dessa, adopterar deras politik och gör den till sin egen. Främlingsfientliga partier behöver inte ens anstränga sig för och driva igenom sina frågor. Det gör deras “motståndare” för dem.

Annonse

Nye bilder