Bør Rødt få ny leder?

OBS! Turid Thomassen har torsdag 19.04.12 trukket sitt kandidatur, og Bjørnar Moxnes blir dermed den eneste som stiller til ledervalg på landsmøtet til Rødt i begynnelsen av mai. Det som står nedenfor gjelder derfor ikke lenger.

Det er i Rødt delte meninger om Turid Thomassen gjør en god nok jobb som partileder, og det vil derfor bli avgjort på landsmøtet i begynnelsen av mai om hun skal fortsette eller gi roret over til Bjørnar Moxnes.

Før man tar en beslutning, er det gjerne greit å høre hva de to kandidatene til ledervervet står for. 26. april kommer begge kandidatene til Bergen for å debattere noen sentrale spørsmål knyttet til mulighetene for den revolusjonære venstresiden fremover. Hovedutfordringen de har fått lyder:

Hvordan bygge et revolusjonært parti i 2012?

Underspørsmål:

  • Hva skal til for at Rødt skal bli dobbelt så stort?
  • Hvor ligger mulighetene for et revolusjonært parti i dag?
  • Hva betyr en partileder for et partis vekst og utvikling?

Debatten foregår på Kafe Magdalena(Kong Oscars gate 5) torsdag 26. April kl. 19.00. Etter innledningene fra panelet vil det bli mulig å stille spørsmål og å komme med innlegg til debatten, men man er velkommen til å komme med kommentarer i kommentarfeltet her nedenfor også. Hvem tror du vil fungere best som partileder?

Vist 216 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder